Ecomm

Læs her et udpluk af forløb, vi har skræddersyet for vores kunderKlik på overskrifterne for at læse mere om de enkelte forløb.

Lederudviklingsforløb i en forandringsproces
En større international virksomhed har i længere tid været igennem nogle store forandringer, som har påvirket hele organisationen. Der er flere medarbejdere, der er blevet afskediget, og den danske afdeling er også flyttet til nye lokaler. Ledergruppen bliver derfor stillet overfor flere og større udfordringer, som kræver særlige kompetencer indenfor ledelsesfaget.

Pædagogisk dag efter stor udviklingsproces
En daginstitution har været igennem en stor udviklingsproces, med udvidelse af både fysiske faciliteter og ansættelse af nye medarbejdere. Det er nu tid til at se på de pædagogiske rammer omkring det daglige arbejde.

Opfølgning på APV
På baggrund af den gennemførte APV ønsker et større uddannelsessted hjælp til at facilitere en proces til afdækning af årsager til APV’ens resultater samt hjælp til udarbejdelse af handlingsplaner.

Trivselsproces på baggrund af APV
Baggrunden for dette forløb er en afsluttet APV. En større politisk organisation ønsker hjælp til at facilitere en efterfølgende proces, der støtter op om resultaterne med det formål at højne trivslen og arbejdsglæden for alle ansatte.

Roskilde Tekniske Skole – Fastholdelse af elever på bygge og anlæg 2012

Det overordnede mål med dette projekt er at mindske fravær og frafald af elever på BYG og på sigt nærme sig den politiske målsætning om, at 95% af de unge skal gennemføre en ungdoms- uddannelse.
Projektet er igangsat som et pilotprojekt i sam- arbejde med Ecomm v/Eva C. Olsson. Projektets formål er at opsamle de erfaringer og den viden, der allerede eksisterer på skolen og udvikle og omsætte den til daglig praksis til fastholdelse af elever. Derudover er ønsket at sætte fokus på håndtering af de elever, der har et særligt behov for støtte. Ecomm afsluttede projektet ved at skrive en rapport.

Læs rapporten her eller se en oversigt over processen i tilbuddet her.

Roskilde Tekniske Skole – Praktikcenter for mediegrafikere

Der er etableret et nyt Praktikcenter for Mediegrafikere i et samarbejde mellem Roskilde Tekniske Skole og Københavns Tekniske Skole. Praktikcenteret er etableret i samarbejde med Ecomm v/ Eva Charlotte Olsson, som har fungeret som projektleder på projektet.
Hensigten er at samle de gode ting, som skolerne normalt gør hver for sig og opnå stordriftsfordele og synergieffekter på drift, kvalitet og faglighed. Det skal være en bevægelse fra konkurrence til samarbejde, der giver et løft i markedet og sender et stærkt politisk signal. Synergien skal på længere sigt omfatte beslægtede uddannelsesaktiviteter – f.eks. efteruddan- nelse og udvikling af uddannelsesudbuddet. Ecomm afsluttede projektet ved at skrive en rapport.
Læs mere om projektet i rapporten her eller se en oversigt over processen i tilbuddet her.

Skriv til Ecomm 

Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om mulighederne – vi er altid klar til at drøfte, hvilke udfordringer netop jeres virksomhed står overfor.

Det kan give jer inspiration til, hvilken løsning der er den helt rigtige, så I kan komme videre med den gode udvikling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ecomm

Hjortholms Allé 25, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

CVR: 26779669

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 24 26 43

E-mail: info@ecomm.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket