Ecomm

Om Ecomm

Vores mission er at skabe øget arbejdsglæde og trivsel på det danske arbejdsmarked samtidig med, at bundlinjen og forretningen hænger sammen. Når I arbejder med udviklingsprocesser, åbner I op for et vigtigt potentiale, der kan styrke jeres kerneopgave.


Vi tror på, at processerne kan skabe viden om, hvordan I kan arbejde konstruktivt med at skabe ændringer i organisationen.


At arbejde med processer kan være omfattende, og der ligger derfor en stor udfordring i at kortlægge kompleksiteten. Vi anser det som helt centralt at tænke virksomhedens strategiske grundlag ind som et væsentligt element i et procesforløb.


Vi skræddersyer alle udviklingsforløb, så de er særligt tilpasset jeres specifikke udfordringer og kontekst.​

Værdier

  • Nærvær er afgørende for at etablere tillid og respekt og for at opnå lydhørhed i relationen

  • Mod er væsentligt for at turde træffe svære beslutninger og bidrage til nye perspektiver

  • Omhu er nødvendig for at levere gode resultater og hele tiden udvikle kompetencer og nye måder at gribe udfordringer an på

MISSION

Vi bidrager med værdiskabende processer og sikrer optimal brug af de menneskelige ressourcer med fokus på at skabe holdbare løsninger og resultater.

VISION

Vi vil være kendt som en kompetent medspiller på vejen mod øget arbejdsglæde på det danske arbejdsmarked. Vores mål er hele tiden at udvikle vores kompetencer, så vi kan blive endnu dygtigere til at håndtere de udfordringer, vi møder.

Eva Charlotte Olsson er ejer af ecomm, der blev stiftet i 2002.

Eva er født i 1968 og uddannet cand.comm. i kommunikation og psykologi fra RUC. Derudover har Eva en lang række andre uddannelser og kurser bag sig blandt andet som socialrådgiver (1995), LEAN-konsulent, proceskonsulent og inden for JTI-certificering, ledelse i praksis, HR og ledelse m.m.

Med en baggrund som blandt andet ledelseskonsulent, HR-chef, og udviklingskonsulent har Eva bred erfaring indenfor ledelse og HR og sætter de menneskelige ressourcer i centrum i løsning af udviklingsopgaver.

Specialister og samarbejdspartnere

www.posseltplusco.dk

www.strategize.dk

www.glahn.dk

www.manova.dk

Skriv til Ecomm 

Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om mulighederne – vi er altid klar til at drøfte, hvilke udfordringer netop jeres virksomhed står overfor.

Det kan give jer inspiration til, hvilken løsning der er den helt rigtige, så I kan komme videre med den gode udvikling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ecomm

Hjortholms Allé 25, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

CVR: 26779669

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 24 26 43

E-mail: info@ecomm.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket