Ecomm

Beskyttelse af persondata

PAS PÅ MINE OG DINE DATA
D. 25. maj 2018 træder den nye lov om beskyttelse af persondata (Persondataforordningen) i kraft og inden da, skal både store og små virksomheder have styr på håndteringen af persondata.
Det behøves ikke være svært at komme i gang, for selvom det er en meget omfattende lov, kan man starte i det enkle. Du og din virksomhed kommer desværre ikke udenom at forholde jer til det:

  • Sæt dig ind i de overordnede principper og krav i den nye forordning.
  • Forhold dig til hvor du har personlige data
  • Ryd op
  • Beskriv hvad du gør.

Så er du rigtig godt i gang!
For at efterleve de nye krav i de nye regler i loven er det nødvendigt at skabe en awareness blandt medarbejdere. Det betyder for mange et ændret adfærd og praksis og nogengange en helt ny måde at tænke på. Ecomm har særligt fokus på netop kommunikationen og forandringsprocesser, når virksomheder skal blive compliante med den nye persondatalov.


Du kan hente mit FAQ her om den nye forordning og få et overblik.


Når ecomm løser kurser indenfor persondata sker det i samarbejde med www.GotveDPR.dk ved Thorleif Rytz Gotved.


Næste kursus afholdes d. 21. marts kl 9-16 hos Danske Advokater, København. Prisen er blot 3.495 kroner eks. moms (t.o.m. 9. februar, herefter stiger prisen til 3.995 kroner eks. moms.).


TRYK HER FOR MERE INFO
Vi tilbyder også kurser/workshop i samarbejde med ISOBRO og FTF – læs mere her

Skriv til Ecomm 

Tag kontakt til os og få en uforpligtende snak om mulighederne – vi er altid klar til at drøfte, hvilke udfordringer netop jeres virksomhed står overfor.

Det kan give jer inspiration til, hvilken løsning der er den helt rigtige, så I kan komme videre med den gode udvikling.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Ecomm

Hjortholms Allé 25, 2400 København NV

Klik her for rutevejledning

CVR: 26779669

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 24 26 43

E-mail: info@ecomm.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket