ET UDPLUK AF VORES KUNDER

OM ECOMM

Vores mission er at skabe øget arbejdsglæde og trivsel på det danske arbejdsmarked samtidig med, at bundlinjen og forretningen hænger sammen. Når I arbejder med udviklingsprocesser, åbner I op for et vigtigt potentiale, der kan styrke jeres kerneopgave.

Vi tror på, at processerne kan skabe viden om, hvordan I kan arbejde konstruktivt med at skabe ændringer i organisationen.

At arbejde med processer kan være omfattende, og der ligger derfor en stor udfordring i at kortlægge kompleksiteten. Vi anser det som helt centralt at tænke virksomhedens strategiske grundlag ind som et væsentligt element i et procesforløb.

Vi skræddersyer alle udviklingsforløb, så de er særligt tilpasset jeres specifikke udfordringer og kontekst.

VÆRDIER

  • Nærvær er afgørende for at etablere tillid og respekt og for at opnå lydhørhed i relationen

  • Mod er væsentligt for at turde træffe svære beslutninger og bidrage til nye perspektiver

  • Omhu er nødvendig for at levere gode resultater og hele tiden udvikle kompetencer og nye måder at gribe udfordringer an på

MISSION

Vi bidrager med værdiskabende processer og sikrer optimal brug af de menneskelige ressourcer med fokus på at skabe holdbare løsninger og resultater.

VISION

Vi vil være kendt som en kompetent medspiller på vejen mod øget arbejdsglæde på det danske arbejdsmarked. Vores mål er hele tiden at udvikle vores kompetencer, så vi kan blive endnu dygtigere til at håndtere de udfordringer, vi møder.

Vores værdier er nærvær, mod og omhu

STIFTER OG EJEReva_ny_1551

Eva Charlotte Olsson er ejer af ecomm, der blev stiftet i 2002.

Eva er født i 1968 og uddannet cand.comm. i kommunikation og psykologi fra RUC. Derudover har Eva en lang række andre uddannelser og kurser bag sig blandt andet som socialrådgiver (1995), LEAN-konsulent, proceskonsulent og inden for JTI-certificering, ledelse i praksis, HR og ledelse m.m.

Med en baggrund som blandt andet ledelseskonsulent, HR-chef, og udviklingskonsulent har Eva bred erfaring indenfor ledelse og HR og sætter de menneskelige ressourcer i centrum i løsning af udviklingsopgaver.

Ecomm samarbejder med en lang række specialister

Ecomm trækker på specialkompetencer til løsning af de enkelte opgaver, blandt andet:

Specialister og samarbejdspartnere

www.følgeskab.dk

www.healthgroup.dk

www.argasurvey.dk

www.siriuspartner.dk

www.posseltplusco.dk

www.strategize.dk

www.glahn.dk

www.manova.dk

SIDSTE NYT

Legit Cheats | Green Trust Factor, Wallhack, Game Hacks

August 6th, 2023|Comments Off on Legit Cheats | Green Trust Factor, Wallhack, Game Hacks

CheatsCheapJumpNo recoil crosshairNo recoil crosshairHwid spooferDllEspSpeedhackAfk botAutofireCrackCall of duty modern warfare 2 aimbotsHe also conducted the first recordings of [...]